Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORNØYD: Bergen camping park har så langt i år 2,2 prosent bedre omsetning enn i fjor på samme tid. – 2019 ble vårt beste år noensinne, og vi er derfor strålende fornøyde med at vi nå ligger foran fjorårsomsetningen til tross for koronaviruset, sier Hans Jørgen Tuft. 

Korona har ikke preget Bergen camping park:

– Omsetningen er bedre enn i fjor

Til tross for koronasituasjonen økte Bergen camping park omsetningen med hele 27 prosent i perioden januar til mai i år, sammenlignet med samme periode i 2019. – Vi er veldig fornøyde med starten på 2020, sier Hans Jørgen Tuft.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Nina Johnsen

nina@aasanetidende.no

Relaterte saker