Lokalavis for Åsane og omegn!
  • REISER: Ole Didrik Blomberg er en svært ettertraktet spiller. (Foto: Nicholas Noreng)

Store klubber fra Sverige og Danmark vil ha Blomberg

– Han kommer til å bli solgt.

Det sier Åsane-trener Morten Røssland om klubbens brennhete høyreback Ole Didrik Blomberg. Den omskolerte backen takket nei til Start i fjor: https://www.aasanetidende.no/nyheter/2020/01/30/blomberg-blir/ og signerte ny avtale med Åsane.

Blomberg skal ha vært i dialog med Brann tidligere i år, som BA har omtalt. Nå bekrefter også Røssland at det er store klubber fra utlandet som er ute etter signturen til den tidligere Gneist-spilleren og at Brann dermed kan få knallhard kamp om den lynraske backen.

– Han kommer til å bli solgt, men jeg tror det er viktig for både oss og Blomberg at han velger en klubb som passer, og som er det riktige steget i hans karriere. Det har ikke manglet på interesse og bud. Han er en rolig type som ønsker å ta seg tid til å velge det rette tilbudet, sier Røssland.

Han vil ikke gå ut med hvilken klubber som har lagt inn bud på Blomberg, utenom Brann, men sier følgende:

– Du kan vel si at det er flere klubber i Elitserien som har kommet med bud på Blomberg enn klubber som ikke har gjort det. Det har vært enorm interesse rundt han.

– Har det også vært interesse fra utlandet?

– Ja, det har vært konkret interesse fra klubber i både Sverige og Danmark.

– Hvilken klubber da?

– Det jeg kan si er at det er snakk om store klubber fra disse landene, bekrefter han.

– Om han går, er det klart at det er en spiller vi ønsker å erstatte, så får vi se om det skjer i dette overgangsvinduet eller etter sesongen.

Signerer to spillere

Overgangsvinduet åpner i morgen, 8. september, og mye kan tyde på at Blomberg forsvinner allerede nå.

Etter det ÅT kjenner til skal Åsane også være svært nære to nye signeringer etter en vårsesong med mye skader. Det er snakk om to lokale spillere fra Bergen. I tillegg bekrefter Røssland at både kristoffer Larsen og Stian Nygard er tilbake i morgendagens kamptropp mot Jerv.

 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker