Lokalavis for Åsane og omegn!
  • AVLYST: Bergen friidrettsfestival, hvor Norna-Salhus og Hovding er med på arrangørsiden, er avlyst grunnet koronasituasjonen. 

Bergen friidrettsfestival avlyst

Organisasjonskomiteen i Bergen friidrettsfestival har besluttet å avlyse Bergen friidrettsfestival som skulle vært avviklet 10.-13.september 2020 på Fana stadion.

Bakgrunnen er de siste ukers økning koronasmitte i Bergen, som blant annet resulterte at byrådet i Bergen besluttet tirsdag 8.september at offentlig arrangement maksimalt kan ha 50 personer til stede.

I likhet med byrådet i Bergen ser vi i arrangørklubbene på bekymring på smitteøkning. I lys av det er dette dessverre ikke tiden for store idrettsarrangement, skriver arrangøreklubbene Fil Aks-77, Hovding IL, Gular IL, Bergens Turnforening friidrett og IL Norna-Salhus i en pressemelding. Der presiseres det at de ønsker å bidra i den lokale dugnaden, og at de håper denne vanskelige avgjørelsen vil bli mottatt med forståelse hos våre lokale og tilreisende deltagere.

Vi ønsker alle deltagere hjertelig velkommen til Nornalekene innendørs, Framolekene og Bergenslekene utendørs i 2021, står det videre i presseskrivet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker