Lokalavis for Åsane og omegn!
  • STJÅLET: Det var denne bilen som ble stjålet da advokaten var på jobb. (Foto: ÅT-tipser)

To pågrepet etter biltyveri

Stjålet bil funnet på Hylkje etter tips om vinglete kjøring.

Politiet i Vest melder på Twitter at en bileier meldte sin bil stjålet fra Bergen sentrum ved 17:03-tiden torsdags ettermiddag.

– Vi fikk telefon fra en melder i Hylkjeområdet som reagerte på kjøringen til en bil. Vi rykket raskt ut da det kunne være mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Da vi sjekket opp i registreringsnummeret i våre systemer, fikk vi bekreftet at denne bilen var meldt stjålet, sier operasjonsleder Steinar Hausvik til ÅT.

– Patruljen fikk stanset bilen og har kontroll på en mann og en kvinne, begge i 30-årene, som mistenkes for biltyveri. Vi undersøker også om fører er påvirket, sier Hausvik. Eieren av bilen er veldig glad sier operasjonslederen.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker