Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORSVINNER: Mye har tydet på at talentet Ole Didrik Blomberg er tapt for Åsane. Nå tyder mye på at Brann har vunnet drakampen om signaturen til den omskolerte backen. (Foto: Åsane Tidende/Nicholas Noreng)

Ole Didrik Blomberg klar for Brann

– Kan ha spilt sin siste kamp for Åsane i denne omgang. I dag ble overgangen bekreftet.

Det bekrefter daglig leder i Åsane fotball, Gorm Natlandsmyr til Åsane Tidende.

– Vi er såpass enige med Brann at de har fått snakke med spilleren, sier Natlandsmyr.

ÅT omtalte Blomberg ved flere anledninger og trener Morten Røssland bekreftet sist til lokalavisen at mange Elitserieklubber jaktet den tidligere Gneist-spilleren, samt et knippe utenlandske klubber: les her: https://www.aasanetidende.no/nyheter/2020/09/07/store-klubber-fra-sverige-og-danmark-vil-ha-blomberg/

Nå tyder det meste på at spillere vil signere for SK Brann tross, stor interesse fra andre klubber.

Det var BA som omtalte saken først.: https://www.ba.no/brann-og-as-ane-er-eni-ge-om-blom-berg/s/5-8-1398526

Onsdag bekrefter Åsane at Blomberg er klar for Brann.

20-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen. Brann og Åsane ble enige om en overgang tirsdag ettermiddag.

Daglig Gorm Natlandsmyr beskriver dette som en god løsning for alle parter:

– Vi har en tydelig plan om å utvikle unge, lokale spillere til toppfotballen. Først til eget A-lag, og deretter videre. Ole Didrik er, i likhet med Ole Martin Kolskogen som ble solgt i vinter, et godt eksempel på utviklingsmodellen, sier han.

– Ole Didrik viste oss stor tillit da han signerte treårsavtale her i vinter. Vi visste at vi neppe kom til å beholde ham hele perioden, og nå er det bare å ønske lykke til. Vi har, sammen med moderklubben Gneist, utviklet et lokalt talent til å bli eliteseriespiller. Det er vi stolte av, sier Natlandsmyr, til Åsane fotball sine hjemmesider.

– Ole Didrik var med oss og trente noen økter på slutten av fjoråret og vi har vært interessert i ham siden før det. Denne avtalen har vi jobbet lenge med å få i orden. Vi er veldig fornøyde med at vi har sikret oss enda en ung og lovende lokal spiller, som skal få fortsette sin gode utvikling hos oss i Brann, sier Soltvedt til Brann.no.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker