Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LIVERPOOL I GULLRAMMER: – Jeg var så sikker på seriegull da jeg var på Anfield i januar at jeg tok sjansen på å kjøpe fjorten drakter i gullrammer. Men jeg ventet til juli, da gullet var i havn, før jeg hang draktene opp på veggen på jobben, smiler daglig leder i Åsane Byggmesterforretning, Frank Ståløy.  

Byggmester og Liverpool-supporter:

Byggmester med fotball i blodet

Åsane Byggmesterforretning styrer mot rekordomsetning og et solid resultat. Men når du kommer inn på kontoret til daglig leder, Frank Ståløy, skjønner du raskt hva praten egentlig kommer til å handle om.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker