Lokalavis for Åsane og omegn!
  • På DISPENSASJON: Da Martin Bjelland tok over trenerjobben for TIF Viking sitt volleyballag for damer i fjor, kjempet de for å unngå nedrykk. Nå leder de serien etter fire kamper, med en trener som leder laget på dispensasjon fra forbundet. (Fotot: Thomas Gangstøe)

Redningsmannen

På bare ni måneder har Viking gått fra bunnstrid til å lede eliteserien i volleyball for kvinner. En stor del av æren får en 23 år gammel åsanemann uten trenerutdanning, og som kombinerer trenerengasjementet med jobb som lærer og spiller for Norges kanskje beste volleyballag for menn.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Relaterte saker