Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BILLETTER IGJEN: Åsane Fotball har lagt ut 400 billetter til hjemmekampen mot KFUM lørdag klokken 14. Midt på dagen på fredag var det 170 ledige billetter.

Åsane - KFUM

Åpner kun for 400 tilskuere

Selv om regjeringen har åpnet for 600 tilskuere på idrettsarrangementer, har Åsane Fotball kun lagt ut 400 billetter for salg til hjemmekampen mot KFUM-Oslo.

– Med dagens tilskuerkapasitet og slik som stadion er rigget, er det vanskelig, for ikke å si umulig å lage tre kohorter á 200 tilskuere slik smittevernreglene krever. Derfor får vi ikke inn flere enn 400 mot KFUM. Slik vil det nok bli ut sesongen. Og kanskje er det også en riktig kapasitet for oss nå, med tanke på at det ved lunsjtider på fredag er 170 ledige billetter, sier daglig leder i Åsane Fotball, Gorm Natlandsmyr. 

Åsane ligger på 5. plass i Obos-ligaen og kjemper om «playoff» og kvalifisering til Eliteserien. 

– Jeg håper at mange som ikke har fått sjans til å se Åsane spille tidligere i år, benytter muligheten. Det fortjener spillerne våre, sier Natlandsmyr. 

Han oppfordrer publikum til å bestille billett på forhånd. 

– Kjøp billett på nett. Da får man samtidig registrert seg i systemet slik at vi kan drive smittesporing om det skulle være nødvendig, poengterer han. 

Dukker man likevel opp ved inngangen uten billett, må man kjøpe billett digitalt i døren med mobiltelefonen. 

Etter lørdagens kamp, som starter klokken 14, er det tre hjemmekamper igjen: Ullensaker/Kisa 4. november, Kongsvinger 15. november og Strømmen 28. november. 

 

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker