Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MYE POLITI: Fire politibiler og ambulanse rykket ut til Kiwi-butikken på Toppe etter melding om at en person har blitt slått ned. (Foto: ÅT-tipser)

Mann i 40-årene ble slått ned – Politiet søker etter gjerningsperson

– Vi søker etter aktuell gjerningsperson eller gjerningspersoner, sier operasjonsleder Frode Kolltveit til Åsane Tidende.  

En person skal være slått ned ved Nordre Toppe, meldte Vest politidistrikt på Twitter onsdag kveld.

– Personen er oppegående og i kontakt med politiet. Skadeomfanget er ukjent, men personen blør fra ansiktet. Den mistenkte har gått fra stedet, skriver de videre.

Årsaken er ukjent, og det er også uvisst om partene har kjennskap til hverandre fra tidligere.

Politiet fikk inn meldingen like etter klokken 18:00 onsdag kveld. 

En kilde ÅT snakker med, sier at det er fullt kaos, og det er observert minst tre politibiler og en ambulanse på stedet. Hendelsen skal ha skjedd på parkeringen like ved Kiwi-butikken. 

– Fornærmede, en mann i 40-årene, kjøres til legevakten for behandling. Vi har snakket med vitner på stedet og søker etter aktuell gjerningsperson eller gjerningspersoner, sier operasjonsleder Frode Kolltveit til Åsane Tidende.  

– Hva kan du si om skadeomfanget på fornærmede?

– Han blør i fra ansiktet og kan betegnes som lettere skadet, sier Kolltveit.

– Hvor skjedde hendelsen?

– Det skal ha skjedd utenfor Kiwi-butikken og vitner på stedet som meldte dette til politiet. Fornærmede var i starten lite samarbeidsvillig, og det kan virke som om de muligens har en relasjon. Vi oppretter en straffesak på forholdet, sier operasjonslederen.

Onsdag kveld gjorde politiet søk i nærområdet, ifølge vitner på stedet. 

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker