Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HER: En mann er tatt for fyllekjøring i området Haukedalen. Foto: Sandor Dahl. 

Mann tatt for fyllekjøring i Åsane - blåste til langt over lovlig verdi

Mann (35) tatt for fyllekjøring. Blåste til godt over to i promille.

Vest politidstrikt melder på Twitter at de klokken 18:54 fikk melding om en bil som vinglet veldig i Åsane. Politet rykket ut og føreren skal etter hvert ha kjørt inn i et boligområde, og løpt fra fra bilen.

– Bilen kjørte etter hvert inn i et boligområde og fører løp fra bilen, skriver de videre.  

Hundepatruljen sporet mannen opp i en hage i nærheten. Han skal ha blåst til langt over lovlig verdi. Personen blie tatt med til Åsane politistasjon for en utvidet blåseprøve. Han blir anmeldt og førerkortet blir beslaglagt, opplyser politiet. 

– Det var melding om en bil som vinglet veldig ved Åsane brannstasjon. Bilen kjørte inn i et boligområde ved Haukedalen, hvor den først traff en midtrabatt, for så å ha kjørt inn til siden. Etter ulykken har fører løpt fra bilen, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til ÅT. 

Hundepatruljen sporet mannen opp i en hage i nærheten ved 19:30-tiden. 

– Han forsøkte da å skjule seg i en hage, sier Hellesund. 

Føreren en mann (35), blåste til godt over to i promille, opplyser oprasjonslederen. 

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker