Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MÅKES: Vegvesenet har alle tilgjengelige mannskaper ute. (Foto: Bergen Foto og Media)

Snør kraftig i Åsane: – Vi oppfordrer de reisende til å beregne god tid

– Vi oppfordrer folk til å kjøre forsiktig, og ha tålmodighet. Dette er ikke dagen du skal prøve deg med sommerdekk, sier Vegtrafikksentralen. Skyss ber de reisende om å beregne god tid.

I flere deler av Åsane er det nå tilløp til vinterføret. Vegtrafikksentralen advarer mot å kjøre på sommerdekk. 

Åsane Tidende har fått inn bilder fra Flaktveitområdet som viser sludd og slaps i veibanen.

– Det er meldt om en del nedbør, og vi har alle tilgjengelige mannskaper ute nå, sier trafikkoperatør Thomas Hansen, ved Vegtrafikksentralen Vest til ÅT.

– Vi oppfordrer folk til å kjøre forsiktig og ha tålmodighet. Dette er ikke dagen du skal prøve deg ut med sommerdekk. Om du ikke har skiftet dekk, er det på tide å gjøre det nå, sier Hansen.

Har du bilder eller informasjon om glatte områder i Åsane? Ta kontakt med redaksjonen på red@aasanetidende.no 

Ved 16:50-tiden hadde flere busser problmer med å komme seg opp Flaktveitsvingane. Se video her.

Skyss opplyser på sine nettsider at det er meldt om glatte veier flere steder i fylket, noe som medfører forsinkede avganger. De ber de reisende om å beregne god tid. 

– Svært vanskelige kjøreforhold på enkelte strekninger. Linje 4: Kan ikke betjene holdeplasser mellom Li og Flaktveit inntil veien er saltet.

VEI: Nå snør det godt i store deler av bydelen vår (Foto: ÅT-tipser)
VEI: Nå snør det godt i store deler av bydelen vår (Foto: ÅT-tipser)
STOPPET: Her endte ferden for 4-bussen opp mot Flaktveit i Åsane det var rett og slett for glatt til at den kom seg ikke opp sjåføren prøvde til og med og legge på kjetting.  (Foto: Bergen Foto og Media)
STOPPET: Her endte ferden for 4-bussen opp mot Flaktveit i Åsane det var rett og slett for glatt til at den kom seg ikke opp sjåføren prøvde til og med og legge på kjetting. (Foto: Bergen Foto og Media)

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker