Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TØRST OG KALD? En gjeng ansatte og frivillige står utenfor Åsane kirke nå i førjulstiden, klare for å spre varme til den som stopper opp. Foto: Marie Kristine Beck-Sørensen.

Varmer Åsane med gløgg og kaffe

– Siden mye av kirkens aktiviteter er stengt ned, ønsker vi å gjøre kirken synlig på andre måter, sier menighetspedagog i Åsane kirke, Marie Kristine Bech-Sørensen.

Nå kan du få varm gløgg eller kaffe på «torget» utenfor Åsane kirke hver dag mandag-fredag, inntil 22. desember.
– Vi ønsker å gjøre kirken synlig på andre måter, siden pandemien har ført til stengte aktiviteter, forteller Bech-Sørensen.

Lys og varme

En gjeng ansatte og frivillige står altså utenfor kirken nå i førjulstiden, klare for å spre varme til den som stopper opp. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kan du få gløgg og kaffe fra klokken 11.00-12.00. På tirsdager tilbys også Åpen kirke, med mulighet for å tenne lys inne i kirkerommet. Gløggserveringen foregår da til 13.00. På torsdager blir det også både gløgg og lystenning, men da i tidsrommet 15.00-17.00.
– Du finner oss enten ved hovedinngangen eller ved tårnfoten. På dager med sterk vind, må vi stå i hovedinngangen, sier Bech-Sørensen.

– Velkommen til Åpen kirkeplass, med ønske om en fin adventstid!
 

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no

Andre saker