Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KONA: Mobile Åsane er i ferd med å avslutte et godt år. Hyundai Kona er blant bilene det selges mest av i Norge. – Det er en bil for dem som er mest opptatt av rekkevidde, og som ikke ønsker å betale over en halv million kroner for bilen, sier tidligere landslagsspiller i fotball Alex Valencia.

Fra nedtur til opptur for Valencia

I vår trodde ikke Alex Valencia på opptur verken som bil-selger eller Åsane-patriot. Nå er alt snudd på hodet, Mobile selger unna biler og Åsane skal trolig spille kvalik til Eliteserien i fotball. Det siste sjokkerer ham.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker