Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TROR PÅ 2021: – Vi har stor tro på 2021. Det kommer til å bli stor etterspørsel etter bobiler og campingvogner; det føler vi oss ganske trygge på. Vi ser for oss at sydenferien henger i en tynn tråd, og folk må finne andre måter å feriere på, sier Robert Mellingen, daglig leder på Bergen Caravan.

Rigger seg for norgesferie og ny «bobil-boost»

– Folk skal på norgesferie neste år også. Det vet vi helt sikkert, og vi har stor tro på 2021, sier daglig leder i Bergen Caravan, Robert Mellingen. Han er godt i gang med forberedelsene til en ny sesong. Kanskje går det mot et nytt toppår.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker