Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INNE: Det var inne på Åsane Storsenter at en mann ble tatt for tyveri og etterpå var voldelig mot en av politibetjentene. (Illustrasjon/Sandor Dahl)

Sparket politibetjent etter å ha blitt tatt for tyveri

– Han anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

Fredag ettermiddag ved 15-tiden måtte politiet rykke ut til Åsane Storsenter for å bistå sentervaktene med en mann i 20-årene som var tatt for butikktyveri.

– Han var lite samarbeidsvillig og under samtaler med personen, prøvde han å skade en av politibetjentene. Politimannen som ble truffet ble ikke skadet, sier politioverbetjent Stian Myrseth ved Bergen nord politistasjon til ÅT.

Mannen i 20-årene ble anmeldt.

– Mannen er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Han er kjent for politiet fra før, bekrefter Myrseth.

Det var mer aktivitet i bydelen vår i løpet av helgen.

Anmeldt for trusler

Lørdag formiddag i 12-tiden måtte politiet ut til Breistein etter at en innringer hadde fått to uvedkommende personer på døren.

– De forsøkte å ta seg inn i boligen. Patruljen kom raskt til adressen og pågrep en mann i 30-årene som var på utsiden av boligen. Mannen er en kjenning av politiet og ble anmeldt for trusler, sier politioverbetjenten.

– Hadde ikke førerkort

Natt til tirsdag ble en mann i 30-årene stoppet av politiet i Åsane for rutinekontroll ved Åsamyrane. Under kontrollen viste det seg at fører ikke hadde førerkort. Bilen ble avlåst på stedet og fører ble anmeldt for forholdet, sier Myrseth.

– Det var på bakgrunn av førerens kjøreadferd at vi valgte å stoppe sjåføren, opplyser han.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker