Lokalavis for Åsane og omegn!
  • RØRT: – Responsen fra beboerne rører oss veldig og uten økonomisk hjelp fra Åsane storsenter, Europris og Bergen kommune hadde ikke dette vært mulig, sier Rune Nilsen med kapteinsluen. Med seg i bandet som spilte gratis har han Frank Robert Fauskanger, Tore Risa, Olav Skorpen og Baard Hansen. 

– Møtte eldre som ikke hadde vært ute på fire måneder

– Dette er den første julen jeg virkelig er stolt av meg selv og det vi i bandet gjør, sier en rørt Rune Nilsen etter konserten på Midtbygda Sykehjem. – Vi ville glede dem som trenger det mest, og da tenker jeg både på beboere og ansatte, legger han til.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker