Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INGEN OPPBEVARINGSPLASS: Salhusværingene Claus Jacobsen og Jannicke Yasmine Schrøder ville ha slutt på at gamle båter blir fortøyd til Salhus kai i lang tid. – Salhus kai skal ikke være en oppbevaringsplass for vrakbåter, sa Claus Jacobsen. Foto: Nina Johnsen.

Kavalkade 2020: Juli

Vil ha bort de gamle båtene

– Det er ikke greit at folk bruker kaien til å oppbevare gamle båter, sa Claus Jacobsen og Jannicke Yasmine Schrøder til Åsane Tidende i juli, og gikk i front for å få bort fartøyene fra den historiske fergekaien. Men sommermåneden inneholdt flere begivenheter.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no

Relaterte saker