Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Nord fotball, Vibeke Knudsen, Salhus Turn og håndball, Elisabeth Selvik Nielsen, Salhus Turn og håndballgruppen, og frivillig representant Tove Lise Øye og rektor Lars Jørgen Pedersen har jobbet for flerbrukshall ved Mjølkeråen skole i årevis. Foto: Erik Madsen.

Kavalkade 2020: November

Barna må ha gymtimer utendørs eller i bomberommet

En flerbrukshall lå inne i idrettsmeldingen i 2000. 21 år senere har ingenting skjedd. Nesten 700 elever konkurrerer om to saler, og barna må ha gymtimer utendørs eller i bomberommet., skrev Åsane Tidende i november.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Kristine Rande Nesheim

kristine@aasanetidende.no

Relaterte saker