Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TREKKER SEG: Grethe Berge (84), Kari Thorstensen (80), Kjell-Stig Amdam (79), Bente Haukedal (71), og Jan Høyden (72) er fem av de ti som trekker seg som frivillig i Gjenbruksbutikken til NMS etter at 20 regnbuefargede paraplyer fjernes av styret i butikken. (Foto: Thomas Gangstøe)

Ti frivillige trekker seg etter splid om regnbue-paraplyer

To styremedlemmer og åtte frivillige medarbeidere har trukket seg i protest fra Det norske misjonsselskap (NMS) sin gjenbruksbutikk på Åsane storsenter etter at 20 regnbuefargede paraplyer ble fjernet fra butikken.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker