Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KREVENDE. Fagleder for forebygging og stasjonssjef ved Bergen Nord politidistrikt, forteller om et ressurskrevende arbeid for å stoppe kriminalitetsutviklingen blant ungdom i Åsane under kronapandemien. – Vi har vært bekymret, sier Endre Laukeland og Merethe Toppe.

Pandemien sendte ungdomskriminaliteten til værs:

– Vi har vært bekymret

Kronapandemien sendte ungdomskriminaliteten til værs. Nå har et ressurskrevende politiarbeid fått den tilbake på normalnivå igjen. – Vi har vært bekymret, sier stasjonssjef Merethe Toppe og fagleder for forebyggende avdeling ved Bergen nord politidistrikt, Endre Laukeland.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker