Lokalavis for Åsane og omegn!
  • ISUSHI-GRÜNDEREN SVØMMER MOTSTRØMS: – Nå har jeg jo vært heldig, må jeg si. Det er en tøff tid for mange. Vi fikk en kjempeboost fra 1. april da andre deler av restaurantbransjen måtte trappe ned, sier mannen bak iSushi, Roger Johannessen. Midt i pandemien åpner han flere avdelinger.

Sushi-Roger åpner flere avdelinger

I februar åpner Roger Johannessen en iSushi-avdeling på Paradis. I mars åpner han en avdeling på Forus i Stavanger, og to til kommer i løpet av 2021. – Vi er heldige i det som er en tøff tid for mange, sier sushi-gründer Roger Johannessen.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Relaterte saker