Lokalavis for Åsane og omegn!
  • PREMIUM: Sjekk interiøret, plassen og teknologien på Honqui E-HS9, som en gang kun var tilgjengelig for eliten i Kina. Nå ruller den ut på den norske markedet, som det første landet i verden utenfor kina.

Tegnet av Rolls Royce sin sjefsdesigner

Det er ikke ofte det kommer et nytt bilmerke til landet, men i høst kommer kineseren Hongqi til å rulle rundt på åsaneveiene. Bilen er designet av Rolls Royce tidligere sjefsdesigner, og Motor Forum i Litleåsveien og på Bønes blir eneforhandler i region Vest.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker