Lokalavis for Åsane og omegn!
  • RYKKET UT: Nødetatene rykket ut med store ressurser til Myrdalsvegen etter at de fikk melding om røyk i leilighet. (Foto: Sandor Dahl)  

Måtte bryte opp dør etter melding om røyk

Store ressurser rykket ut til meldingen.

Nødetatene rykket søndag ettermiddag til en blokk i Myrdalsvegen på Nyborg etter melding om svilukt i leilighet i dag klokken 13:28. 

– Vi fikk melding via en nabo som hørte brannalarmen og kjente røyklukt i oppgangen, vedkommende hadde forsøkt å banke på, men døren var låst. Like etter fikk vi melding fra vaktselskapet at alarmen var utløst, da skjønte vi at det forgikk noe der borte, så vi sendte enn del ressurser utover, sier vaktkommandør Ronald Drotningsvik i 110 Vest til ÅT. 

– Det ble rykket ut i fra Åsane, Sandviken og sentrum stasjon samt brigadeleder. Fremme på stedet ble det raskt avklart at det dreide seg om tørrkoking og vi trappet fort ned innsatsen slik at mannskapene fra de andre stasjonene kunne returene mens Åsane ble igjen og luftet ut, sier Drotningsvik. 

Måtte bryte seg inn 

Brannvesenet måtte bryte opp døren inn til blokkleiligheten, og ble møtt med mye røyk i oppgangen.

– Vi måtte bryte opp døren da beboer ikke åpnet døren. Personen som var inne i leiligheten får helsetilsyn. Det var mye røyk i oppgangen, sier utrykkingsleder ved Åsane brannstasjon, Lars Erik Hovda til ÅT. 

Utrykkingsleder ved Åsane brannstasjon,Lars Erik Hovda til ÅT. (Foto: Sandor Dahl)
Utrykkingsleder ved Åsane brannstasjon,Lars Erik Hovda til ÅT. (Foto: Sandor Dahl)
Røykdykkere kommer her ut i fra blokken. (Foto: Sandor Dahl)
Røykdykkere kommer her ut i fra blokken. (Foto: Sandor Dahl)

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker