Lokalavis for Åsane og omegn!
  • KLAR: Erlend Hellevik Larsen signerte med Åsane. (Foto: Åsane fotball)

Åsane sikret seg Øygarden-profil

Erlend Hellevik Larsen klar for Åsane.

25-åringen har flere sesonger bak seg i Obosligaen for Nest-Sotra. Etter gjennombruddet i Sotra i 2. divisjon ble mannen som kan spille i de fleste defensive posisjoner signert av Nest-Sota hvor han fikk totalt 122 kamper. Han debuterte i 2015-sesongen og har signert en kontrakt frem til 2022.

– Den fotballen Åsane spiller vil passe meg godt. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, bli kjent med nye lagkamerater og ikke minst til Åsane flytter inn på ny arena. Det er mye spennende som skjer i klubben, sier 25-åringen, til klubbens nettsider. 

Fra før har Bjart Haugsdal kommet fra samme klubb. 

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker