Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SATSER: Kris Andre har vært en del av miljøet rundt U82-huset og bodde store deler av ungdomstiden på Klauvaneset. Nå satser han som soloartist etter mange år med Kløver og Skarre R, og opplever allerede suksess med sin andre singel «Kommer hjem». (Pressefoto)

Ute med sin andre singel - nærmer seg 50.000 avspillinger

– Miljøet rundt U82-huset i Hesthaugveien har betydd mye for meg, sier en av landets nye popkometer, Kris Andre (27). Nå han ute med sin nye singel «Kommer hjem» som allerede nærmer seg 50.000 avspillinger på Spotify. Den kan du se her.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Relaterte saker