Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Laga blåskjel: For dei aller fleste i 9. klasse ved Breimyra skule, var dette fyrste gongen dei smakte blåskjel. Mange fekk ei positiv overrasking (frå venstre: Frida, Mari, Meriem, Vere, Therese og Thomas (lærer). 

Satte sjømat på menyen

I samband med Bergen Sjømatfestival fekk 9. klasse ved Breimyra skule besøk av kokk og resturantør Gard Haugland frå Bien Restuaranter. På menyen sto nokon av dei beste råvarene frå det norske hav: blåskjel og torsk.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Daniela Elvebakk Mala

daniela.elvebakk@aasanetidende.no

Andre saker