Lokalavis for Åsane og omegn!
  • GLEDER SEG: Chris Lund, Claus Sellevoll, Vidar Eldholm og Heidi Lamback lover et musikalsk fyrverkeri spekket med humor når de inntar Åsane kulturhus lørdag kveld.

Lover musikalsk fyrverkeri

Musical, medley, popmusikk, viser, masse humor og revy er blant stikkordene når vokalgruppen Lamback & Lund gjester Åsane kulturhus lørdag kveld.

Duoen, som har spilt med både Elisabeth Moberg og Eirik Søfteland, fikk jublende applaus da de opptrådte under seniordagen til Åsane storsenter foran et par hundre publikummere i 2019. Selv om antallet publikummere er betydelig nedskalert før konserten i Åsane kulturhus 1. mai, blir ikke programmet nedskalert, heller tvert i mot.

Masse humor

– Det blir en helaftens konsert med godt humør, mye energi og godstemning, sier duoen bestående av Heidi Lamback og Chris Lund.

De har opptrådt sammen i snart ti år, men har kjent hverandre siden 2007. Det blir det et langt repertoar av.

– Vi koser oss på scenen og det tror vi merkes godt blant de som sitter i publikum, sier Lund.

– Hva skal dere synge?

– Dert blir mye gøy. Litt fra ulike musikaler deriblant Which Witch, litt improvisasjon, parodier og mye kjente sanger. Ellers er vi glad i humor kombinert med musikken.

Lokale alibi

Vokalgruppen blir ikke alene på den store scenen i Åsane kulturhus lørdag kveld. De har med seg Vidar Eldholm på piano. Eldholm, som bor i Storåsen har blant annet turnert med artister som Ylvis, Trond-Viggo Torgersen, Hege Schøyen og Kvinner på Randen. Han har gjennom sin karriere dirigert en rekke kor, og vært pianist og kapellmester på hundrevis av konserter og forestillinger.

Også skuespiller ved Det Vestnorske teater, musiker og komiker Claus Sellevoll, bosatt på Toppe, er med på konserten i kulturhuset.

Han sørger for at både Ivar Medaas, Monrad Holm-Johnsen og kanskje også Erik Bye er representert under showet.

Konserten starter klokken 20.00 lørdag 1. mai.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker