Lokalavis for Åsane og omegn!
  • I BOKS: Atle Berntsen, Åsane fotball herrer, Sten Kristian Fagernes, BANKSJEF i DNB, og Josten Nesse i ÅFD. 

Inngikk avtale med finansgigant: – Vi ønsker å være med og løfte klubben til nye høyder

– Entusiasmen og interessen rundt Åsane fotball er større enn på lenge, sier banksjef i DNB, Sten Kristian Fagernes.

Norges største finanskonsern har signert en sponsoravtale med Åsane fotball damer- og herrer for de neste årene.

– Det er en betydelig avtale for oss, og den klart største for Åsane fotball damer, sier sportslig leder Jostein Nesse til ÅT.

– Det er ikke lenge siden draktene våre var uten sponsorer. Vi er en klubb nesten uten ansatte, og baserer oss på dugnad, og frivillighet. Da er en avtale av denne størrelsen svært viktig for oss, supplerer han.

Atle Berntsen er salgs- og markedssjef for herrelaget. Han er glad for at DNB nå setter logoen sin på den oransje trøyen:

– Dette er stor og viktig avtale for klubben. Å ha en så sterk aktør i ryggen, betyr mye. Dette kan hjelpe oss videre, samtidig som en slik avtale viser at klubben, på både dame- og herresiden, har gjort mye riktig de siste årene. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Berntsen. 

– Midt i blinken

Banksjefen i DNB er glad for å få være med i prosjektet rundt klubben.

– En avtale med Åsane er midt i blinken for oss. Vi er store nasjonalt, men også lokalt i Åsane. Entusiasmen og interessen rundt Åsane som klubb er større enn på lenge, og vi merker at den er voksende. Nå kommer nytt stadionanlegg, og vi ser på dette som et stort og viktig samarbeid.Vi ønsker å bidra til å løfte frem idretten i bydelen, og vil bidra til å ta Åsane fotball til nye høyder. 

– Dette er et stort og viktig samarbeid, og i tråd med våre verdier. Åsane er en klubb som representerer både bredde og toppfotball.

Og allerede før sesongen er i gang, kan Åsane fotball juble. Åsane Arena er snart fullført, og ny stadion blir klar innen kort tid. I tillegg har begge klubbene signert flere lukrative sponsoravtaler gjennom høsten og vinteren.

– Dette er i tillegg jubileumssesongen vår. Klubben feirer 50 år. Det nye stadionet blir det beste på kvinnesiden, og en slik sponsor er viktig i klubbens videre arbeid, avsutter Nesse. 

Ingen av partene ønsket å opplyse om den økonomiske rammen rundt avtalen.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker