Lokalavis for Åsane og omegn!
  • HÅPER: Wenche Grønn hadde gjerne sett at Olav Thon bygde et overnattingstilbud på Åsane storsenter, slik Magic har på Exhibition og Kløverhuset. (Arkivfoto)

– Olav Thon! Kan ikke du bygge et hotell på Åsane storsenter?

– Dette er et tema som flittig diskuteres når vi som bor rundt og på senterområdet møtes, skriver Wenche Grønn i dette innlegget.

I årevis har det vært snakk og rykter om hotell sentralt i bydelen, men uten at dette har ført til konkrete planer, skriver hun.

Ifølge Wenche Grønn, beboer i senterparken, frontfigur i Wenches glade trubadurer og ikke minst vinner av kulturprisen, så er det veldig mange som kunne tenke seg et overnattingstilbud.

Vi har ventet så lenge, faktisk i flere år......Når kommer hotellet?

De fleste som bor ved Åsane storsenter eller på Horisont har solgt husene sine ulike steder i bydelen for å flytte sentralt. Der de bodde før hadde de plass når det fikk overnattingsbesøk av familien. Nå er det blitt trangere. Vi er veldig mange som bor i 3-roms leiligheter i hjerte av bydelen og her er ikke gjesterommene store.  Vi har ett bad med toalett, og ettersom vi er omtrent på samme alder MÅ vi på do når vi MÅ.  Og om vi får besøk av søsken som er like gamle som oss liker de gjerne å ligge godt, legge seg når de vil og stå opp når de vil ( og ikke minst gå på do om natten uten å ville vekke vertskapet). Thon dååååååå, synes ikke du at vi burde fått et hotell her på Åsane senter? Her er jo nok hus og lokaler å ta av. Tenk deg noe så vanlig som en begravelse. Da kommer familiene tilreisende og de blir gjerne et par dager. Skal de måtte dra til sentrum t/r hver dag?

Og hva med alle bil- eller oljemessene som arrangeres i Vestlandshallen, turneringene og mesterskapene som trekker folkemengder til Åsane Arena. Eller hva når Åsane fotball rykker opp i Eliteserien og bortesuppoertere kommer strømmende til nordre bydel. Tenker å hatt et overnattingssted i gåavstand?                                                                  
Både Exhibition og Kløverhuset har noen hotellrom, hvorfor ikke Åsane storsenter?

Her i Åsane har vi alt, unntatt hotell.
Thon dåååååå, kan vi ikke få et hotell snart? Bare et lite ett i hvert fall. Vi vil bli medlemmer alle sammen og så kan vi bruke bonuspoengene til å kose oss på hotellene dine andre steder i Norge.

Andre saker