Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILBAKE: Vilde Tuv ble spelemannsnominert for det kritikerroste albumet D´meg i 2016. Nå er 34-åringen, som oppvokst på Rolland og som gikk musikkskole på Haukedalen, tilbake med oppfølgeren Melting Songs. Der har hun gitt et instrument, som Tuv forelsket seg i allerede som seksåring, hovedrollen. 

– Jeg liker det som er litt annerledes

Vilde Tuv (34) er tilbake hvor hun som syvåring behersket blokkfløyte bedre enn de fleste andre. Nå gir den spelemannsnominerte Åsane-damen ut et helt elektronika-album hvor det vesle blåseinstrumentet er stjernen. Og det låter uforskammet bra.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker