Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Lesernes bilder: Vi ønsker å ta del i feiringen til våre lesere, og tar gjerne imot bilder fra årets alternative nasjonaldagsmarkering.

Send oss dine 17. mai-bilder!

Det blir i år også en nasjonaldag som må feires litt annerledes. Vi vil gjerne se hvordan dere feirer 17. mai i år.

Det blir en annerledes 17. mai-feiring for alle i år også, for å hindre smitte av koronaviruset Paradene som vi kjenner blir det ikke og det blir heller ikke 17. mai-aktiviteter i skolegårdene som vanlig.

Korona til tross, nasjonaldagen skal selvsagt feires med pomp og prakt i år også. Åsane Tidende skal gi deg som leser en fyldig dekning av de aktivitetene som faktisk lar seg gjennomføre, men fortsatt må vi unngå store folkemengder.

Gå ut på balkongen eller i hagen og lytt, vift med flagg og syng – på god avstand. Det blir flaggheising flere steder om morgenen, og bekransning av monumenter som vanlig – men denne gangen overført på stream på nettet! 

Send oss dine bilder 

Vi ønsker å dokumentere hvordan nasjonaldagen feires. I den anledning blir vi veldig glade om du/dere deler bilder fra nasjonaldagen. Vi setter sammen bildene til en bildeserie som vi deler med våre lesere slik at flest mulig kan få ta del i feiringen.

Ser du flaggheis fra skolen på Facebook? Følger du musikkorpsene-festkonsert på facebook/nett. Send bilder når hele landet synger nasjonalsangen fra vinduer, hager og balkonger klokken 12, eller når korpset marsjerer forbi vinduet ditt eller koselige festligheter med familie og venner.

Send inn ditt blinkskudd fra 17. mai-feiringen til vår e-post red@aasanetidende.no eller på direktemelding til vår Facebook-side. 

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no