Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SATSER ELEKTRISK: Salgssjef Remy Paulsen og selskapet MEV Norge i Ervikveien satser stort på avgiftsfrie kinesiske mopedbiler, hvor aldersgrensen for å kjøre er 15 år. Bedriften har nå sikret seg rettigheten til salg av bilene i tre nordiske land.

– Vi tror dette er starten på noe stort

– Vi tror dette er starten på noe stort, sier salgsjef Remy Paulsen i MEV Norge. Selskapet, med lokaler i Ervikveien, har som første aktør i landet sikret seg rettighetene til å selge elektriske mopedbiler i Norge, Danmark og Finland.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker