Lokalavis for Åsane og omegn!
  • REAGERER: Flere synes det er synd at du kun kan stå parkert i to timer midt i sommersesongen, med vollane friluftsområde like ved. Bergen kirkelige fellesråd har en forklaring. (Foto: Thomas Gangstøe)

Badegjester reagerer på kort parkeringstid:

Her får badegjestene kun stå i to timer: – Har ikke lov til å gjøre unntak

Krav om ladepunkt hindrer oppmykning av totimers-regelen, ifølge BKF: – Uansett om dette skyldes et unødvendig firkantet regelverk fra Staten, eller vond vilje fra Bergen kirkelige fellesråd, så synes jeg det er ganske utrolig at ikke dette må kunne løses.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker