Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LETTELSER: Fra og med mandag åpner regjeringen for at enda flere barn, besteforeldre og kjærester kan komme til Norge. Samtidig advarer statsminister Erna Solberg (H) om at Delta-viruset legger en demper på gjenåpningen av samfunnet. (Foto: Torbjørn Kjosvold/SMK)

Regjeringen åpner for familie- og kjærestebesøk fra land utenfor Europa

Fra og med mandag åpner regjeringen for at enda flere barn, besteforeldre og kjærester kan komme til Norge. Samtidig advarer statsminister Erna Solberg (H) om at Delta-viruset legger en demper på gjenåpningen av samfunnet.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker