Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Marit Voltersvik har takket ja til å bli ny smittevernoverlege i Bergen kommune. (Foto: Bergen kommune)

Marit er Bergens nye smittevernoverlege

Det melder Bergen kommune i en pressemelding. 

– Vi holder på å bygge opp en ny seksjon i kommunen som har svært viktige oppgaver, og vi er glade for å få en så kompetent person i stillingen som smittevernoverlege, sier kommuneoverlege og seksjonssjef Trond Egil Hansen.

Marit Voltersvik sier selv dette om jobben:

– Jeg ser frem til å jobbe som smittevernoverlege. Pandemien har vist hvor viktig kommunene er i håndteringen av denne. Bergen kommune har gjort noen organisatoriske endringer knyttet til organiseringen av kommuneoverlege, assisterende kommuneoverlege og smittevernoverlege som gjorde at denne stillingen ble interessant for meg. Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidet. 

Bred erfaring

Voltersvik kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Helsedirektoratet. Hun har tidligere vært legevaktsjef i Bergen kommune og leder for Øyeblikkelig hjelp døgnenhet (ØHD). Hun har også vært kommuneoverlege i Voss og i Lindås, og hun har lang erfaring som fastlege. 

Voltersvik starter i stillingen senest 1. november i år. Frem til da vil Egil Bovim fungerer stillingen som smittevernoverlege.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker