Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FØRERKORT: Personer som har passert 80 år må i dag må få en oppdatert helseattest hvert tredje år for å beholde førerkortet sitt. 27. mai vedtok Stortinget og oppheve kravet om helseattest for eldre bilførere, med virkning fra senest 1. august. Onsdag melder samferdselsministeren at det ikke vil la seg gjennomføre innen den datoen. 

Samferdselsministeren: – Opphevingen om krav til helseattest for eldre bilførere utsettes

27. mai vedtok Stortinget og oppheve kravet om helseattest for eldre bilførere, med virkning fra senest 1. august. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) sier nå at at det ikke vil være forsvarlig å gjennomføre denne endringen innen denne datoen.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker