Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FUNNET: Den savnede mannen er funnet i Bergen sentrum. (Foto: Sandor Dahl) 

Den savnede mannen funnet: – Har behov for helsehjelp

Ble funnet i sentrum.

Vest politidistrikt melder i kveld klokken 20:35 at den savnede personen, Leif Kåre Alfheim, nettopp er blitt funnet i nærheten av Bergen sentrum.

– En politipatrulje kom over vedkommende gående langs veien. Han har behov for å bli fremstilt på Bergen legevakt, opplyser operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt. 

Mannen forlot hjemme sitt klokken 07:30 i morges, og store redningsstyrker ble satt i gang i ettermiddag da mannen i 60-årene ikke var kommet hjem

Takker frivilligheten 

Innsatsleder Gisle Antun forteller til Åsane Tidende at den savnede ble funnet i god behold av en politipatrulje i nærheten av Bergen sentrum, og er fraktet til legevakten for en sjekk. 

– Jeg vil rette en stor takk til frivilligheten som har brukt søndagen sin i finværet på å bidra i leiteaksjonen. Dette står det stor respekt av, sier Antun. 

– Hvor krevende har leteaksjonen vært for politiets sine ressurser?

– Vi har hatt en del ressurser i sving, men ikke noe som har gjort at det har gått utover andre ting, sier innsatslederen og fortsetter:

– For politiets del er det alltid kjekt å kunne fortelle de pårørende at deres savnende er funnet i god behold.

Innsatsleder Gisle Antun er glad for at samarbeidet mellom frivilligheten og polititet fungerte så godt under dagens leteaksjon. (Foto: Sandor Dahl)
Innsatsleder Gisle Antun er glad for at samarbeidet mellom frivilligheten og polititet fungerte så godt under dagens leteaksjon. (Foto: Sandor Dahl)

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Andre saker