Lokalavis for Åsane og omegn!
  • IKKE FUNNET: Politiet har fått bistand fra Røde Kors i søket etter en mann i 60-årene som er forsvunnet fra Eidsvåg-området. (Foto: Sandor Dahl)

Har igangsatt leteaksjon i Eidsvåg – store ressurser bidrar i søket

Ble sist sett i 07:30-tiden i morges.

Denne saken oppdateres fortløpende. 

Vest politidistrikt melder klokken 17.28 på Twitter at de har igangsatt en leteaksjon etter en savnet mann i Eidsvåg.  

– Frivillige mannskaper er kalt ut for å bistå i søket etter den savnede. Mannen i 60-årene ble sist sett ved 07.30-tiden søndag. Han er bosatt i området. Det er savnedes helsesituasjon som gjør at politiet går ut med opplysninger og ber om tips fra publikum, skriver de i Twitter-meldingen.

Innsatsleder i politiet, Gisle Antun, har ikke mye mer informasjon på nåværende tidspunkt, men sier at mannen fortsatt er savnet og letemannskaper er ute:

– Vi har flere letemannskaper ute, blant annet fra Røde Kors og Norsk folkehjelp sier han.

Fra rødekors er det flere ekvipasjer fra Bergen, Os, Arna og Åsane, Sotra og fra Fana, får ÅT opplyst. 

Letemannskaper og politi er lokalisert ved Eidsvåg senter/Nortura sitt område i Eidsvågbotn.

Ressurser fra både Norsk folkehjelp, Røde kors og politiet er ute og søker etter mannen.

– Norske Redningshunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp bistår i søket. Politiet har pr nå 4 politipatruljer, pluss hundepatrulje og politibåten i søk. Det letes også med båt, fra både politiet og Røde Kors, opplyser politiet. 

Sporing av telefon slår inn i et større området i Eidsvåg, får ÅT opplyst av politiet. Det søkes etter mannen i store deler av Eidsvåg og mot grensen til Sandviken. 

Mannen beskrives slik:170-180 centimeter høy, tynn og skallet. Iført blå jeans og trolig blå genser. Ved observasjon kan politiet kontaktes på telefon 02800.

ÅT kommer tilbake med mer 

BIDRAR: Innsatsleder Gisle Anthun og politiet får hjelp av frivillige i søket etter mannen i 60-årene (Foto: Sandor Dahl)
BIDRAR: Innsatsleder Gisle Anthun og politiet får hjelp av frivillige i søket etter mannen i 60-årene (Foto: Sandor Dahl)

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Fakta

Andre saker