Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SPENT: Eiere av Bygg og Ventilasjon (BOV) og Galleri Nøstegaten Arvid Holum og daglig leder for BOV, Erling Solhaug, gleder seg til 18 utstillere inntar de 2500 kvadratmeter store verkstedshallene på Toppemyr neste helg. Da blir det kunst-, kultur- og designfestival med blant annet gatekunst fra Skurk og kostymesalg fra DNS. – Vi er spent på interessen, sier Holum og Solhaug.

Fra gatekunst til kostymesalg fra DNS

– Det har vært så mye avlysninger rundt omkring, at noen må vi prøve å få til, sier eier Arvid Holum og daglig leder Erling Solhaug i Bygg og Ventilasjon. Nå gjør de om hele fabrikken på Toppe til et festivalområde første helgen i september.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker