Lokalavis for Åsane og omegn!
  • INGEN «ØL-BOOST»:– Vi har solgt en del øl, men vi må nok bygge dette inn over tid, og vi merker ingen «øl-boost» så langt, sier varehussjef hos Europris Åsane Pluss, Terje Sandnes (t.h) og assisterende leder, Gøran Fredriksen. Lavpriskjeden i Liamyrane satte omsetningsrekod i fjor med 76,5 millioner og er størst i Norge. 

Korona-året ga tidenes omsetning på Liamyrane

Europris på Liamyrane er Norges største og butikk-kjedens flaggskip. 2020 ble nok et rekordår for varehussjef Terje Sandnes, og inneværende år ser også bra ut. Men den store «øl-boost»-opplevelsen lar vente på seg etter en drøy måned med øl-salg.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker