Lokalavis for Åsane og omegn!
  • Camilla Herrem og Sola sa tusen takk da Tertnes rotet det til siste halvdel av andre omgang i dagens eliteoppgjør i Åsane Arena. (Arkivfoto: Thomas Gangstøe)

Bittert ettmålstap

Tertnes ledet med fire til det gjenstod 11 minutter, men rotet det til i sluttminuttene.

Etter seier mot Romerike Ravens og ventet tap mot Storhamer, skulle Tertnes slå Sola. Et lag de tampte mot i sesongoppkjøringen. Og det var Tertnes som kom best i gang. Blåtrøyene var foran med to-tre mål gjennom mesteparten av førsteomgangen, men Sola hentet seg inn og utliknet til pause.

Hjemmelaget smalt ut fra startblokkene i andre omgang og var foran med fire allerede etter seks og et halv spilte minutter. Den ledelsen holdt de til 11 minutter gjenstod. På et tidspunkt var blåtrøyene også oppe i femåls ledelse mot Sola. Men 24-20 ble til 24-24. Og når Tertnes bare klarer å score en gang de siste 12 minuttene, får de trøbbel på dette nivået. 

Dermed var det Sola som holdt hodet kaldt og vant kampen 26-25. Men de lange periodene med dårlig håndball, som blåtrøyene virker å ha minst en gang i hver kamp, kan skape kjempetrøbbel for trener Tore Johannesen og co. videre i sesongen.

Madeleine Hilby ble toppscorer for hjemmelaget med syv.