Lokalavis for Åsane og omegn!
  • BER OM BISTAND: En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk på en kvinne i Myrdals-området. Kvinnen, også i 20-årene, er hardt skadet og er innlagt på Haukeland sykehus. Tirsdag opplyser politiet at de har bedt om bistand fra Kripos i saken. (Foto: Sandor Dahl)

Drapsforsøket på Nyborg:

Politiet har bedt om bistand fra Kripos

Kripos er ferdig på åstedet. Flere esker og plastposer med gjenstander er fraktet ut av boligen i saken hvor en mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk.

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk på en kvinne i Myrdals-området. Kvinnen, også i 20-årene, er hardt skadet og er innlagt på Haukeland sykehus.

Det var et vitne som varslet politiet klokken 04.41 natt til søndag etter å ha hørt lyder som kunne tyde på at en person trengte hjelp i en leilighet på Nyborg. Politiet var på stedet omtrent klokken 04.55, og fant da en kvinne hardt skadet i leiligheten. Kvinnen ble kjørt til Haukeland universitetssykehus, med ambulanse.

Kort tid senere pågrep politiet en mann i nærheten av adressen.

Mandag ettermiddag besluttet Hordaland tingrett at mannen kunne varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, forbud mot tilgang til aviser og kringkasting vedrørende saken.

– Det er et svært omfattende åsted, og et av de styggeste vi har sett, kommenterer en krimtekniker fra Krips på stedet. 

Kripos er ferdig på adressen i dag og ble observert på veien ut med flere plastikkposer

Politiet opplyser videre at den fornærmede kvinnen er hardt skadet og under behandling. Hun er ikke avhørt og av hensyn til etterforskingen kan ikke politiet gå inn på hvilke skader kvinnen var påført. Men ÅT erfarer at kvinnen er alvorlig skadet etter knivskader, og personen skal ligge på intensivavdelingen.

Mandag ettermiddag besluttet Hordaland tingrett at mannen kunne varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, forbud mot tilgang til aviser og kringkasting vedrørende saken.

Tirsdag ettermiddag opplyser politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt til Bergensavisen at de nå har bedt om bistand fra Kripos.

– De vil hjelpe oss med å undersøke åstedet, sier politiadvokaten til avisen.

Det er ventet at Kripos starter sitt arbeid en gang denne uken.

ÅT oppdaterer!

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Relaterte saker