Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LITE, MEN STORT: I et 66 meter stort lagerlokale uten vinduer, i Liamyrane industriområde, har Ronald Hansen det som trolig er blant landets aller største og mest unike samlinger av leketøy fra begynnelsen av 1900-tallet og fram til i dag.

Åpner museum på Gullgruven:

For Ronald (58) handler det om langt mer enn bare leker

Fra Ronald Hansen har kunnet gå, har han samlet på leker. Trolig har han mellom fem og ti tusen ulike. Nå flytter åsabuen hele den unike samlingen sin til Gullgruven, hvor han åpner leketøysmuseum i midten av oktober.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker