Lokalavis for Åsane og omegn!
  • SNART SLUTT: Massevaksineringen nærmer seg slutten. (Foto: Sandor Dahl)

Nærmer seg slutten på massevaksineringen

Nå oppfordrer kommunen innbyggerne til å ta vaksinen raskest mulig

Bergen kommune nærmer seg sluttfasen på massevaksineringen mot covid-19. Kapasiteten i de kommunale vaksinestasjonene blir kraftig redusert etter fredag 8. oktober, skriver Bergen kommune. 

– Vi oppfordrer alle som har nådd minimumsintervallet på fire uker og ennå ikke har tatt dose to, om å registrere seg for time, møte på drop-inn eller bestille time via koronatelefonen så raskt som mulig. Det vil også være mulig å få første dose for dem som ikke har kommet i gang ennå. 

I uke 41 til 43 blir tilbudet om koronavaksine kraftig redusert i Bergen. Tilbudet i denne perioden vil i all hovedsak være forbeholdt voksne med alvorlig svekket immunforsvar som har rett på tredje dose. 

Fra og med 1. november tilbyr kommunen andre vaksinedose til unge født i 2004 og 2005. I tillegg vil alle som tar første dose i slutten av september og starten av oktober, få tilbud om dose 2 i november. Barn som fyller tolv år i tiden fremover, vil også få tilbud om å ta vaksine fra 1. november.   

Les hvor du kan få vaksine her.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker