Lokalavis for Åsane og omegn!
  • PÅ GANGSTIER: Politiet får hyppige meldinger om bråkete mopeder og lette motorsykler som kjører på gangstier og mellom blokker, spesielt i Breimyra- området og på Flaktveit forøvrig. – Flere opplever å miste nattesøvnen, som følge av bråk fra tohjulingene, sier stasjonssjef Torbjørn Mørk ved Bergen Nord politidistrikt.

Mopedister og mc-førere plager flere nabolag på Flaktveit

Ber foreldre ta det opp med barna sine

Stasjonssjef ved Bergen Nord politidistrikt, Torbjørn Mørk, ber foreldre i Flaktveit-området, som har tenåringer med moped eller lett motorsykkel om å ta en grundig samtale med barna sine. I ukesvis har flere nabolag på Flaktveit mistet nattesøvnen av bråkete og uvettig kjøring, også midt på natten.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Thomas Gangstøe

thomas@aasanetidende.no

Andre saker