Lokalavis for Åsane og omegn!
  • MCDONALD’S ARKEN: – Når vi nå har sett så store avvik som det Arbeidstilsynet oppdaget på Arken, og det skjer under min ledelse, så er det til syvende og sist mitt ansvar, sier toppsjefen i McDonald’s, Børre Kleivan, i en pressemelding. Nå går han av.

Kritikkverdige forhold på McDonald’s på Arken:

Nå går toppsjefen av

– Når vi nå har sett så store avvik som det Arbeidstilsynet oppdaget på Arken, og det skjer under min ledelse, så er det til syvende og sist mitt ansvar, skriver administrerende direktør i Food Folk Norge, Børre Kleivan, i en pressemelding. Nå er han ferdig som øverste leder i McDonald’s Norge.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker