Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FORTSATT HÅP: 1,5 kilometer med gang- og sykkelvei er for lengst ferdig. Men resten av strekningen ligger fremdeles brakk etter at den første delen av veien ble utbedret i 2016. Nå kan bystyret vedta planen neste uke. 

Salhusveien:

Enstemmig utvalg vil fullføre sykkelveien

Gang- og sykkelveien fra Bir til Støbotn har stått uferdig i mange år. Neste uke kan prioritering av strekningen vedtas i bystyret. - Jeg er trygg på at vi får flertall i bystyret, og håper det blir et enstemmig vedtakk i bystyret neste uke. 

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Erik Madsen

erik@aasanetidende.no

Andre saker