Lokalavis for Åsane og omegn!
  • LYDEN & LUKTEN: – Jeg har jeg nok alltid vært en biljente. Og så blir du eksossmittet. Lyden. Lukten. Når el-bilene kjører i mesterskap, så tar jeg en pause, da stikker jeg og lager kaffe, sier leder for NMK Bergen, Sissel Olsen. I november feirer klubben sitt 100-årsjubileum.

Norsk Motor Klubb Bergen ble stiftet i 1921:

Hundre år med kamp for tilværelsen

Norsk Motor Klubb Bergen markerer 100 år med lyden av rusende motor og lukten av svidd gummi. Men dette er også historien om en motorsportklubb som i hele sin levetid har kjempet for tilværelsen. Leder Sissel Olsen vet ikke hvor lenge jubilanten får bli på Eikås Motorsportsenter.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker