Lokalavis for Åsane og omegn!
  • FANTASTISK: – At vi har fått vårt eget lokale i Åsane kulturhus er helt fantastisk. Det står kunstnere i kø for å stille ut her. Vi tar imot både amatører og profesjonelle kunstnere, sier lederen for Åsane kunstforening, Grethe Berge, her sammen med årets gjesteutstiller, Jan Erik Willgohs.  

– Det står kunstnere i kø for å stille ut

Siste helgen i oktober starter Kulturfest Åsane. Samme helg er Åsane kunstforening arrangør av Åsaneutstillingen. Foreningen markerer sitt 20-årsjubileum i år, og Grethe Berge har vært med fra starten. Nå har kunstforeningen endelig kommet hjem. – Det er helt fantastisk. Det står kunstnere i kø for å stille ut her, sier Berge.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Ove Landro

red@aasanetidende.no

Andre saker