Lokalavis for Åsane og omegn!
  • TILTALT: I november i fjor ble en mann funnet skadet på bakken etter å ha blitt kastet ut ifra sjette etasje i denne blokken på Nordre Toppe. I starten på neste månden må to menn i 40-årene møte i Hordaland tingrett for drapsforsøk.

40-åring tiltalt - skal ha kastet mann ut i fra høyblokk

Statsadvokaten varsler at det vil bli lagt ned påstand om forvaring for en av de tiltalte. Bistandsadvokat Kathrine Liland for den fornærmede mannen i 30-årene har tidligere uttalt til ÅT.– Min klient har hatt englevakt.

Ekte åsabuer leser Åsane Tidende

Bli abonnent du også! Prøv avisen gratis i fire uker!

Logg inn Bli abonnent

Allerede abonnent?

Er du allerede abonnent, er digital tilgang inkludert i abonnementet.

Av

Sandor Dahl

red@aasanetidende.no

Relaterte saker